Protipožární systémy

Bezpečnost, na kterou se můžete spolehnout

Objevte naše pokročilé protipožární systémy, které zajišťují bezpečnost a klid pro vaše objekty.

Naše služby v oblasti protipožární ochrany

Zajišťujeme komplexní služby v oblasti protipožární ochrany pro širokou škálu objektů. Nabízíme instalaci moderních a spolehlivých požárních systémů, které umožňují připojení k pultu centralizované ochrany a zajišťují tak okamžitý dohled hasičů. Kromě toho se specializujeme na návrh a realizaci požárních ucpávek a těsnění od renomované značky Hilti, včetně dodání veškeré dokumentace a protokolů v souladu s platnými normami ČSN.

Naše řešení zajišťují rychlou odezvu a snadnou integraci do jakéhokoliv objektu, a to s možností instalace drátových i bezdrátových hlásičů. Systémy lze doplnit o GSM komunikátory a mobilní aplikace pro vzdálený přístup k ústřednám EPS.

Naši kvalifikovaní technici se postarají o kompletní instalaci, pravidelnou údržbu i servis, abyste měli jistotu, že vaše prostory jsou vždy optimálně chráněny před rizikem požáru.

Naši Partneři

LITES LIBEREC

Český výrobce s důrazem na spolehlivost a efektivní pokrytí rozsáhlých objektů.

SCHRACK SECONET

Rakouská značka s inovativními řešeními požární signalizace a vysokým standardem bezpečnosti.

EUROALARM

Specialista na analogové požární signalizační systémy s rychlou a přesnou detekcí požárů.

BOSCH

Celosvětově uznávaný výrobce moderních technologií, který klade důraz na maximální bezpečnost.

HILTI

Globálně uznávaná společnost v oblasti stavební techniky, která nabízí špičková řešení v podobě požárních ucpávek a těsnění.

Spojte se s námi pro odbornou konzultaci

Chcete zajistit maximální bezpečnost vašeho objektu? Kontaktujte nás pro podrobné informace o našich protipožárních systémech a získejte odbornou konzultaci. Naši specialisté vám pomohou vybrat nejlepší řešení na míru.

 

S námi máte vždy bezpečnost na prvním místě.